Social Image Fallback

  • Slider Afbeelding
  • Slider Afbeelding

….nou dan gaan we naar de speeltuin!

Tussen Huizen en Naarden, op een prachtplek in het bos, ligt speelpark Oud Valkeveen. Ouderwets spelen, klimmen, schommelen en genieten van bescheiden amusement: een topuitje voor de kids!

Ouderwets lekker spelen

Oud Valkeveen is een speelpark zonder overdreven toeters en bellen. Geen lawaaiige kermis, maar een echt speel-park voor kinderen die gezonde buitenlucht nodig hebben. Even weg van de telefoon en de i-pad! Natuurlijk: er is een ouderwetse achtbaan voor de durfallen, maar gewoon lekker schommelen, klimmen, plonzen en springen is vooral het devies in dit gezellige speelpark.

Voetballen, zwemmen, trampolines

Op de plattegrond kun je goed zien wat Oud Valkeveen allemaal te bieden heeft: maar liefst 41 speel- en doeplekken aan het water, in het bos. Je kunt een eigen picknick meenemen en gebruik maken van idyllische picknickplekjes, maar het hoeft niet: het restaurant heeft een uitgebreide kaart en er is voldoende te koop aan snacks, ijsjes enz.

TIP: huur fietsen bij ons Havenkantoor! Oud Valkeveen is maar 20 minuten fietsen – de ideale onderbreking van een vakantie op het water. Liever met de auto? Parkeren is bij Oud Valkeveen ouderwets gratis. Laten we gaan!

Delen