Social Image Fallback

  • Slider Afbeelding

De 9 straatjes, de musea, de Bijenkorf

Moeten we nog reclame maken voor een dagje Amsterdam? Misschien niet eens nodig. Vanuit Jachthaven Naarden bent u binnen 20 minuten in de Oosterdoksparking, midden in het centrum van de stad.

Bus, auto, trein

Er zijn overigens meer wegen naar het Rome van Nederland: in Naarden stopt de trein en ook met de bus is Amsterdam uitstekend bereikbaar.

De 9 straatjes

De aller-allermooiste en leukste winkeltjes van Amsterdam? Zonder meer te vinden in de 9 straatjes. Die overigens samen ook één van de beeldigste stukjes Amsterdams grachtenschoon vormen. Check de website van de 9 straatjes om te kijken of er leuke aanbiedingen of acties zijn.

Museumplein

Het ‘nieuwe’ Rijksmuseum, de collecties van het Stedelijk, Van Gogh. Het Museumplein is sterker dan ooit nu alle musea er zijn opgeknapt en uitgebreid. Waarschuwing: koop op internet toegangskaartjes voor het Rijksmuseum want in de weekenden en in vakantieperiodes kunnen de wachtrijen bij de kassa erg lang zijn.

De Bijenkorf

Binnenkort gaat de Bijenkorf weer verbouwen, maar één ding blijft: de grandeur en de bling-bling van dit prachtige oude warenhuis. Vooral de begane grond biedt een geweldig overzicht van alles wat de wereld van de dure merken te bieden heeft. De koffie, de broodjes en de bonbonnetjes zijn van onwaarschijnlijk hoog niveau.

Delen