Social Image Fallback

  • Slider Afbeelding

Een woon-en atelierschip

De Zwerver is het oudste woon- en atelierschip van Nederland. De Zwerver is gebouwd in 1900 op scheepswerf De Vlijt in Oude Wetering. Kunstenaar, architect en ontdekkingsreiziger Wijnand Otto Jan Nieuwenkamp ontwierp het als woonboot maar gebruikte het tevens als mobiele atelier- en tentoonstellingsruimte. Het schip is volledig gerestaureerd en wordt tegenwoordig gebruikt als accommodatie om te overnachten én vergaderen.

Authentieke uitstraling

De Zwerver heeft een authentieke en sfeervolle inrichting en beschikt over drie slaapkamers. Twee voorzien van een tweepersoonsbed en een voorzien van drie eenpersoonsbedden. De Zwerver is voorzien van een mooi ingerichte keuken met elektrische kookplaat, koelkast en koffieautomaat. Het woonark beschikt over twee modern ingerichte badkamers met toilet.  Er is ook TV aansluiting en Wifi in de jachthaven. Op het terras kunt u met een kop koffie in de hand genieten van het uitzicht op de jachthaven.

 

 

Reserveren

Overnachten op de Zwerver is een bijzondere ervaring. U fietst binnen 10 minuten naar Naarden Vesting en u bent in 20 minuten in Amsterdam. De Zwerver is een bijzondere locatie om op te vergaderen of om met familie en vrienden te overnachten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jesse Kortlevers via 06-39393998.

Of reserveer direct 

Reserveren

Delen