Social Image Fallback

Zeilschool Naarden

Zeilschool Naarden is dé zeilschool voor volwassenen. Privé les, vaarbewijs halen, les op eigen schip.. Het is allemaal mogelijk. De medewerkers van Zeilschool Naarden staan voor u klaar om u alles te leren over het zeilen zodat u met meer plezier kan varen.

Les op eigen schip

Heeft u een nieuw schip en wilt u hier optimaal van kunnen genieten? Dan is les op eigen schip wellicht iets voor u. In een dag worden tips en trics aangeleerd zodat u erachter komt hoe uw schip het prettigst vaart. Techniek, trimmen en man over boord zijn onderwerpen die onder andere aan bod komen.

Privé les 

Bij een privé les kunt u bij de instructeur aangeven waar u graag mee wilt oefenen. De les wordt volledig afgestemd op uw eigen voorkeuren. Een voordeel van privé les is dat er ook in uw eigen tempo geoefend kan worden. 

Vaarbewijs praktijkles 

Een vaarbewijs halen is niet alleen theorie leren. Deze theorie moet in de praktijk worden gebracht en tijdens deze cursus wordt u geleerd hoe u de geleerde theorie kunt toepassen op uw schip. Deze les kan zowel op eigen schip als op een schip van de zeilschool uitgevoerd worden. 

En meer.. 

Er zijn nog veel meer verschillende mogelijkheden bij Zeilschool Naarden. Denk aan een bedrijfsuitje, flottielje of een ervaringsotcht. De medewerkers van de zeilschool nemen u graag mee op pad om u de handvatten te geven om optimaal van uw schip te kunnen genieten.

 

Contact

 

 

Delen