Social Image Fallback

  • Slider Afbeelding

Vertrouwd een schip kopen bij Wehmeyer

Tsja en dan komt het moment dat u het roer niet meer uit handen wilt geven... Zit het varen u in het bloed, dan kunt u bij Wehmeyer Yacht Brokers uw hart (en uw boot) ophalen.

Professioneel kopen en verkopen

Wehmeyer Yacht Brokers is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het verkopen van zeiljachten, motorjachten en sloepen. Inruil of aankoop van uw jacht wordt ook gedaan door Wehmeyer Yacht Brokers. In de eigen verkoophaven te Naarden treft u een aanbod van gemiddeld 50 jachten bij elkaar. Daarbij adverteert Wehmeyer Yacht Brokers continu op 24 nationale- en internationale websites en in diverse vakbladen. Niet voor niets al jaren een van de hoogste omloopsnelheden van ‘verkochten jachten’ in Nederland!

Meer dan 50 schepen in eigen haven

U bent van harte welkom in de mooie ‘winkel’ van Wehmeyer in het Havenpark. Meer dan 50 schepen kunt u in de haven bekijken, bewonderen en – natuurlijk – proberen. 

Ook internationaal

Piet-Hein Wehmeyer heeft een zeer uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland. Handig, omdat veel jachten tegenwoordig in het buitenland worden verkocht. Wilt u weten wat de fiscale, organisatorische en juridische aspecten van de aan- en verkopen in het buitenland zijn? Wehmeyer adviseert, regelt en zorgt dat u goede zaken doet.

Tip: wilt u weten wat uw schip of sloep ongeveer waard is? Vraag om een geheel vrijblijvende waarde-inschatting. Een officiële taxatie kan dan altijd nog. Graag gedaan!

www.wehmeyer.nl

Afbeelding
Delen